Velkommen til Ågerupgård Sportsrideklub

Velkommen til Ågerupgård Sportsrideklub

24. september 2023 1 Af aagerupgaardsportsrideklub

Ågerupgård Sportsrideklub AAGS holder til på Ågerupgård Ridecenter v/Jørgen og Susanne Grimbühler lige udenfor Vipperød og ikke langt fra Holbæk.

En stor rideklub

Vi er en af landets store rideklubber med tæt ved 300 medlemmer. Vi tilbyder rideskoleundervisning på alle niveauer i vores populære rideskole.

Vi har flere undervisere og tilbyder derfor en bred vifte af erfaring. Noget som vores elever nyder godt af.

Fjordheste

Vi lejer vores ca. 20 rideskoleheste af Jørgen Grimbühler, som primært består af Fjordheste, da Jørgen Grimbühler driver et fjordheste stutteri. Rideskolen Består også af andre typer heste, så alt i alt er der lidt til hver en smag og til forskellige niveauer.

Undervisning

Vi tilbyder også privatrytterne både eneundervisning i dressur og har en fast springtræner til at komme og undervise på stedet. Udover dette afholder vi en del arrangementer på alle niveauer bl.a. rideskolestævner, ridelejre, klub- og distriktstævner i både spring og dressur.

Faciliteter

Vi lejer os ind på Ågerupgård Ridecenter, og råder over dejlige faciliteter, både inde og ude. På Ågerupgård er det også muligt at stå opstaldet, her lægger klubben især vægt på det sociale sammenhold i stalden, hvor vi både har plads til den unge rytter såvel som den ældre, den rutinerede som den uerfarne eller måske bare den rytter som elsker at kredse om sin hest.

Derudover byder vores dejlige klub på faciliteter til springrytteren både indendørs og udendørs, men danner også fantastiske forhold for den målrettede dressurrytter.

Plads til alle

Ågerupgård er der plads til alle. Vi har mange udvalg i klubben som kordinerer og styrer de mange arrangementer i klubben, men her skal Juniorudvalget især have en stor ros for at lægge så fint et arbejde i at fremme sammenholdet blandt klubbens yngre medlemmer. De yngre medlemmer af klubben har især stor begejstring for kæpheste springning og det bliver der bakket godt op om fra juniorudvalget som tit sætter tid af til arrangementer og kagesalg for at spare sammen til kæphestespring. Altså er disciplinerne og interesserne i klubben mange og alle slags ryttere er velkomne hos os.